Låtar Brittney/Brittany

Här är låtarna ifrån Brittney avsnittet. När jag satt där framför TVn hade jag inte så många favoriter. Men en hel vecka efter avsnittet drogar jag alla innan och efter skolan. Så nu är mina favoriter
Stronger, I'm a slave 4 you, The only exception - bara jag som grät till denna?, Toxic,

Låtar från Audition

Här har ni ett klipp med alla låtar från Audition avsnittet.
Mina favoriter är; Telephone, Billionaire samt what I did for love.
Vilka är dina...?

Glee - The beginning



Minns ni boken jag skickade hem för några veckor sedan, nu har jag kommit lite mer än halvvägs. Jag vet att jag är långsam men boken är på engelska och då går det inte lika snabbt att läsa boken, + att jag bara har tid för ett kapitel varje kväll.
Jag tycker boken är bra. Den speglar verkligen karaktärerna, Rachel är riktigt snobbig, Quinn bitchen, Brittany säger lysande skämt och man skrattar sig igenom boken, kanske inte så bra som jag trodde, riktigt bra i början men nu är jag förmodligen inne i en svacka. Men jag ska absolut köpa hem bok nummer 2 och jag tycker absolut att du ska skicka hem denna boken!
Obligatoriskt för Gleeken!


Brittney/Brittany



Hej alla! Sorry för dålig uppdatering, känns som att jag har svikit er, men jag går ju som sagt i Gymnasiet och då kan man inte ligga på latsidan,jag har jättemycket fram tills vecka 8, sportlovsveckan. Men jag har ju somsagt lovat er att lägga in avsnitt och så. Sedan vore det roligare om jag hörde lite mer ifrån er, gör ju inte det så mycket!
Det skulle vara roligare för mig att blogga om jag visste att det är personer som uppskattar mitt arbete!
Men här har ni i alla fall Brittney avsnittet!  


Audition

För er som missade avsnitt 1, eller inte har TV11.
Glee Season 2 episode 1 Audition

Jag är Kär!

Jag är kär i nya Glee alltså! Låtarna var så sjukt bra, han nya var bara sååå söt(armmusklerna var inte helt fel heller) och sjöng som en gud, rös igenom hela Billionaire<3 Rashel´s(älskar hennes nya hår med lugg btw.) och Finns(älskar att han ser vuxnare ut, så mycket stiligare) magi, Quinn är tillbaks i Cheerios och Santana är inte längre leader, Finn är ute ur teamet. Sunshine, gillar hennes röst men inte henne. Hon ska inte vara med i Glee Club enligt mig! Men Telephone duellen mellan henne och Rashel var MAGISK! Kan bara säga det att jag längtar till nästa avsnitt då det är Brittany avsnitt!
Missade du Glee, eller har inte TV11, varje torsdag(dagenefter) kommer du kunna se avsnitten här, alltså, imorgon kommer det upp här.
Btw. Började läsa Glee boken jag köpte i förra veckan, återkommer när jag kommit in i den men än så länge är jag fast, den speglar verkligen personligheterna.

Missar inte kvällen va?

Du missar inte kvällens avsnitt va?! 20.00 Tv11!


Audition

Imorgon börjar som sagt Glee säsong 2 igen, men vad kan ni vänta er i morgon kan ni se här, Avsnittet heter Audition och verkar helbra tycker jag! Kan inte bärga mig! Alla låtar låter super! Har Finn fortfarande känslor för Quinn? Kommer Rachel och Finn stanna vid varandras sida? Hur blir det mellan Emma och Will? Så mycket kommer hända! Guuud jag kan inte vänta men imorgon är det dags!! :D

Glee kommer bli Suuuuupeeeer!

Wow, snacka om bra säsong!!!=D. B.Spears, Robyn, Lady Gaga och många fler! Snacka om att jag kommer att sväva på moln i morgon och dagen efter!
dag kvar!

2 dagar!

dagar tills Glee kommer på Svensk TV, Missa inte detta! 20.00TV11(Tv400 ska byta namn!), har sett "trailern" för säsong 2 och det kommer bli SUPER! Kan knappt bärga mig!

tre Golden globes till Glee!

I natt gick Golden Globe galan i USA, och vår älskade TV serie vann TRE priser! Chris Cofler för bästa manliga biroll i drama/Comedy, Jane Lynch för bästa kvinnliga biroll i drama/comedy samt vann Glee pris för bästa drama/comedy serie!
Grattis Gleeks!
Bild från förra årets Golden Globe Awards!

Hemskthemskt ledsen!

Förlåt alla, jag som skulle skärpa mig, men ny termin och nytt schema, längre dagar dessutom och mycket extra plugg! Men nu har jag en lucka i pluggandet så jag kommer att uppdatera er lite nu! Bra va? ;)

Sorry

Jag är ledsen att ni inte fick avsnitt 9 igår, hittade nämligen inte en fungerande länk. Jag fortsätter leta och så får ni dubbelavsnitt senare, eller tom trippelavsnitt om jag inte hittar idag. Så att vi inte kommer efter! Låter det bra?
Tänk att det bara är 5 dagar tills Glee går på TV i Sverige igen! :)

Mash-Up

Glee season 1 episode 8 Mash-Up

En Vecka!

Idag är det en vecka tills Glee säsong 2 kommer till Sverige! Snacka om att vara lycklig!

Peoples choice awards

Glee har vunnit två pris under helgens PCA, pris för Favorite TV Comedy och Jane Lynch för Favorite Comedy Actress! Grattis Glee!

Throwdown

Glee season 1 episode 7 Throwdown

Glee i brevlådan!

Titta vad som damp ner i min brevlåda idag! Min Glee bok som jag beställde på Adlibris förra veckan! Kan inte bärga mig innan jag får läsa den! + att man fick med en poster, de översta bilderna, vet dock inte om jag kommer använda den men det är kul! Boken är på Engelska! 86 :-
Sedan beställde jag fem andra böcker, alla utav Nicholas Sparks, The Notebook, The last song, A walk to remember, At first sight & Dear John, Alla är på engelska, snacka om att lära sig engelska!

Vitamin D

Glee season 1 episode 6 Vitamin D

Glee i Metro

Satt på bussen idag och bläddrade i en Metro, och titta vad som fanns där på sista sidan! Glee!
För att bilden är spegelvänd och suddig så står det såhär; När sänds Glee och varför märks det aldrig? Svar: En ny säsong av Glee (säsong 2) startar i våran nya kanal: TV11, 19 Januari 20.00, Hälsar TV4.
Nu har vi fått svar på tid-problemet med, alltså 20.00!

Frågestund, svaren!

Det blev inte många frågor men de frågade måste ju få sitt svar!
Om alla kändisarna i glee har bloggar kan inte du skriva länkar till dem ! Tacksam för svar// Nada - www.nanasworld.blogg.se
Bloggar hittar jag inga, men däremot vet jag att de har Twitters, (Som en blogg fast kortare) Alla länkar finns längst ner i menyn sidan, vid "Länkar"! Där har jag de flestas! Hittar du inte, fråga igen. :)

Jag har läst i din blogg att Glee börjar den 19 i Sverige, men jag har inte uppfattat vilken kanal... Hjälp...? /Emma (-har ingen blogg)
Glee kommer på TV den 19 Januari TV11, TV400 kommer att byta namn till TV11! Jag håller inte koll på tiden just nu men jag återkommer!
Anledningen till varför det inte har blivit mycket inlägg idag är för att jag har spenderat eftermiddagen i stallet! :D

Rhodes not taken

Glee Season 1 Episode 5 Rhodes not taken

Danmark

Anledningen till varför det är tyst på bloggen idag är för att jag spenderat dagen i Köpenhamn, och det kommer inte att bli något mer inlägg idag, orkar inte. Behöver vila tills på Måndag då det är skolstart!  Hoppar ni har överseende! Tack!

Preggers

Glee Season 1 Episode 4 Preggers

Detta blir förmodligen ert enda inlägg idag, berättar varför ikväll!

Vad händer med Glee när nuvarande roller går ut skolan?

Våra Gleeks i dagens avsnitt går ju som sagt snart ur High School, och frågan är då, Ska showen sluta eller ska nya roller leva vidare.
Skapare Ryan Murphy berättar att rollerna så småningom kommer att bytas ut. Här är ett uttalande ifrån honom...
"Every year we’re going to populate a new group. There’s nothing more depressing than a high schooler with a bald spot. I think you have to be true to the fact that here is a group of people who come and go in these teachers’ lives – they graduate and they’re gone. When some of them finish their run at high school it will be very teary episodes. For me it will be particularly tough but a new crop (of actors) will come in. I was concerned about that (whether to have characters graduate and leave the show) because those kids caught on so quickly – but I think one of the things I’m very happy we’ve been able to do this years is we’ve brought in new characters. I think if you can keep regenerating – and I didn’t think we could – I didn’t know if people would want those characters (like Sam) but they do."
- Ryan Murphy

Jag tycker att detta är jättesorgligt, faktiskt. Jag har fastnat så i våra Gleeks efter deras sång, personlighet och allt, Jag tror jag kommer att sakna Rachel - Med den otroliga rösten och egoismen, Finn - Den blyga och osmarta fotbollsspelaren, Quinn - Den som först började som en bitch men slutade med att bli en mycket känslig och söt tjej med stor personlighet, Santana - Mallgrodan, Brittany - Den "smarta" med alla roliga citat, kanske den som gör Glee lite rolig, hon bjuder på de flesta skratten!, Kurt - Modebögen och alla andra JÄTTEMYCKET! Men det är väll sådant man får räkna med när det utspelar sig på en skola, Men isåfall, innan de separerar vill jag ha en långfilm, eller vad säger ni...? Eller kanske att Glee fortsätter utanför skolan, få fritiden och behåller alla roller...?

Så Vad tycker du om att rollerna ska bytas ut?


Acafellas

Glee Season 1 Episode 3 Acafellas

Tack alla för de värmande kommentarerna jag har fått, det är ni som gör bloggen levande!

Glöm inte frågestunden som avslutas på söndag!

Visste du att...?

...Chris sökte inte rollen som Kurt. Audition var en "Open-Casting" dvs att alla som är intresserade åker dit och provar och sedan utgår filmmännen vem som passar till vilken roll,
Kurt hade egentligen tänkt söka till Artie-rollen. Men film teamet såg en så stor ny roll i Chris så de fixade Kurt-rollen till honom, som först inte var planerad! Tänk vad tur vi hade att Chris gick dit och vi fick en så stark karaktär, vad hade Glee varit utan Kurt och hans kläder, problem och roliga uttalande...? Inte mycket!

Showmance

Glee Season 1 episode 2 Showmance

...

Ok, Jag erkänner. Anledingen till varför det inte blivit så mycket inlägg idag och igår, samt inlägg utan mening är att jag har bloggtorka. Och eftersom att jag verkligen inte vill ge upp bloggen nu när jag har fått lite fler besökare samt att Glee snart börjar i Sverige, då kommer många vilja komma hit och då bästa tiden för en Glee Blogg, det är ju det jag velat ha som mål med bloggen, Svara på frågor, och vara un underhållning mellan avsnitten! Så, därför vänder jag mig till er läsare, som faktiskt gör så att bloggen rullar på,

Vad vill ni läsa om...? =D


Förstaförsöket

Gjorde ett försök med hårinlägget idag, gick dock inte så bra, blev inte nöjd och såklart ville locktången inte sammarbeta... Så Gör ett nytt försök om några dagar. Låter bra? Jag är hemskt ledsen att jag skjutit upp det så många gånger.
Imorgon kommer jag inte kunna vara inne på bloggen så mycket, så jag fixar lite förinställda inlägg. OK?


Fabulous klänning på Dianna Agron

Pilot

Missade Glee avsnitten?! Se om de hos mig,
Season 1 episode 1 Pilot
Introduktion av serien. Vem är Rachel, Will, Finn och alla de andra? Vad går serien ut på? Kommer Glee att klara sig trots att Will avgår..?

Cheerleader tofsen

Hade tänkt visa det idag, väntar på rätt tillfälle... Återkommer!

Förlänger!

Jag förlänger frågestunden så att flera har chans att fråga på, ny deadline är SÖNDAG! :D

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! =D

Glee Wii

Har förmodligen inte kommit till Sverige än, håller mig uppdaterad på detta och återkommer!

Dress like.

Har du en kille eller du kanske själv är kille och känner för denna flotta tröja...?
Denna tycker jag verkar jättehärlig, om jag hade haft en kille hade jag gärna sett honom i denna tröja och en snygg kropp under ;)
Tycker denna klassar som en Kurt tröja! Ser dyr ut, figursydd och fin. Inte bara "en helt vanlig tröja"
Finns på H&M!

GQ Magasine

Bild Aftonbladet.se
Bild GQ Magazine

Det snackade mycket under 2010 om denna lilla händelse. Lea, Cory och Dianna poserade lättklädda i tidningen GQ och många oroliga föräldrar tyckte att det var stötande, olämpliga då 13+ åringar kollar på serien och "barnpornografiska".
Vad tycker du om detta? "Bra" eller dåligt utav Lea, Dianna och Cory?

Glee The beginning!

Titta vad jag skickade hem till mig igår! ;)

Dagens fråga

Omröstningen Vem var den första personen Kurt berättade om att han var gay? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!

 

Nå, minns du dina Glee avsnitt...? Vem var det Kurt öppnade sig upp för...?


Kurt Painting

Hittade alla dessa på  youtube! Och gosh vad alla är duktiga på att rita, eller vad tycker du...?
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!! :D

Paintings3

.

Paintings2

.
Kan bara säga, WOW!

Paintings Quinn

WOW!

Dianna Agron

World´s Most Beautiful

BlevSugenPåAttRita!

Blev sugen på att måla idag, och jag är supernöjd med resultaten. Är första gången jag målar med min Bamboo Ritplatta sedan jag köpte den för ett år sedan, 1:a gången och såhär snygg. Är som sagt riktigt nöjd. Tog ca 30 min. Jag suddade ut mitt Efternamn eftersom jag inte vill blotta det i bloggen!
Men vad tycker ni...?
(vet att pannan är för liten och det gör att hon ser konstig ut i ansikten, samt att brösten är lite för stora.... Men är supernöjd med håret och hårfästet!)

Hiss eller Diss

Naya Riveras klänning/Outfit som hon bar på Grammy galan i Sommras fick blandad kritik. Somliga Hyllade den, andra dissade den. Vad tycker du om den...?
Jag tycker helt ok, Knuten i håret är fin men jag tror att helheten hade sett bättre ut om hon hade lite glammiga Hollywood lockar, då hade helheten sett bättre ut. Annars tycker jag det ser bra ut. Så jag Hissar faktiskt.
Vad tycker du...?

Ja eller Nej

Har fixat "bilder" till menyn, Vet inte om det blev så bra, ville ju ha gul bakgrund men på ngt sätt blev det vit...?
Ha bilder (Med Gul eller vit bakgrund) Eller köra med vanlig text?

GoodieBag Glee

Satt och surfa runt lite på Google och hittade denna Goodie bag, dock var inte bilden så jättebra, men ni får nöja er!
Vad det ser ut att vara är;
En Kasse
Keps
Tröja
Tugg gummi - Och annat godis
Tröjan hade jag velat ha samt kepsen och kassen, men Godiset verkar inte vara Glee saker...
Idag ska jag fixa lite med bloggen, samt förbereda lite saker ;)
Glöm inte frågestunden!

Stilikoner 2010

Satt och kollade runt lite på Aftonbladet för några veckor sedan, då såg jag att Sofie har utsett Lea och Dianna till Stilikoner! Detta tycker jag stämmer skitbra. Jag skulle vilja säga de bästa stilikonerna 2010, eller vad tycker ni? Sjukt snygga kläder, hår, mejk och allt!
Vad tycker ni? Håller ni med mig (och Sofie)?

Frågestund?

Vad skulle ni läsare tycka om en frågestund?
Jag kan tänka mig att ni har många frågon om Glee nu innan det börjar i Sverige? Om 18 dagar! Så, nu kan ni skriva en fråga till valfritt inlägg, Skriv ert namn, länk till blogg om ni har det samt en fråga, Börja med Frågestund: Så jag vet om det ska svaras till frågestunden eller inte! Vi kör igång idag och håller på till Tisdag eller onsdag! + Att du får en länkning på köpet i min blogg, Bra va?!
Eller så mejlar du till [email protected] och skriv FRÅGA i ämnesraden!
Så: Kommentar; "Frågestund: Sedan frågan + Namn/Blogg"
Eller Mejl; "Fråga" i ämnesraden
Idag börjar vi och jag tar upp alla frågor på onsdag.
Bra?
Börja fråga ;)

Ny header. Hiss lr Diss?

Tänkte förnya mig lite nu nya året, fixa bilder och så klarar man av när man är sjuk! , tyckte att den andra var bra ändå, men jag kan ju alltid byta tillbaka. Men så kära läsare, Hiss eller Diss på den nya? Ha kvar denna eller ta tillbaka den gamla??
Den gamla 2010 headern

Sedan den nya 2011 headern.
Vilken är bäst? Kom igen nu, var ärliga. Det är ni som ska kolla på bloggen varje dag, vill inte att ni ska ha en header ni inte trivs med!

Nya eller Gamla?

2011

Är hemkommen från Göteborg, haft en superfest hos några vänner där. Hade superkul. Nyår i Götet är bäst, så maffiga fyrverkerier! Det låter nästan som åska...
Dock har jag sämre nyheter, jag mår inte alls bra, har jätteont i huvudet och halsen, kanske en blandning på min skaldjursallergi-för mycket socker-Champagne-för lite sömn i natt-låg på en luftmadrass som tydligen pyste så vaknade på golvet-samt kombinationen av för lite kläder...
Så desvärre har jag ingen kraft till att orka blogga mer i dag, hoppas kunna klämma in ett inlägg. Och det hårtipset som skulle komma idag förskjuter jag till måndag, OK?

Hoppas ni har överseende kära Gleeks, <3

RSS 2.0