Nytt Glee år!

Idag är det sista dagen av 2011. Ett år som möts av stor framgång inom Glee. Nu blickar i framåt mot 2012 och mer succé i Glee världen!
.
Jag kommer inte kunna uppdatera med inlägg idag, och jag tror inte att ni kommer vara inne så mycket på datorn heller. Men inför det nya året kommer jag att sumera 2011 och lista upp vad vi kan vänta oss av 2012!
.
Gott nytt Glee år!

Uptown Girl

Bara jag som kör denna på repeat stup i ett hos mig...!? Tror familjen har tröttnat lite lätt...

Vem är jag?

Vem är jag som skriver bloggen? För att göra detta i Glee anda hade jag tänkt att jämföra mig med Gleeksen!

Personlighet
Hur andra ser på mig: De flesta tycker att jag alltid är glad och positiv, skrattar gör jag ofta. Dock så säger många att jag är envis, säger vad jag tycker, att jag har bra självförtroende och ibland är ganska självisk. Så de skulle nog jämföra mig med Rachel i den snälla och egoistiska biten, men å andra sidan som Santana eller Quinn i min bitchiga sida.
.
Hur jag ser på mig själv: Jag håller med mina kompisar och skulle vilja säga att jag är en blandning mellan Rachel och Quinn. Dock har jag en likhet med Emma och hennes OCD (Obsessed Cleaning Disorder) då jag har en bakterieskräck. Andra stör sig på det men jag tycker inte det är negativt. Jag håller mig frisk och har ordning och reda runt mig. Jag har alltid handsprit i väskan, klarar inte av att dela mat/dricka/flaska/gaffel eller annat med någon annan. Mitt skåp/rum/dator etc har full ordning och sortering då jag trivs bättre och allt rullar på lättare. Jag får ofta höra att jag är pryd och borde släppa loss lite ibland. Detta tycker inte jag är negativt att vara pryd. Utan tvärt om bra att jag värnar om hur jag ser ut. Men det blir väll så om man är uppvuxen på Lidingö.... (Inget negativt alls på mitt sätt att se det)
.
Utseende
Jag tycker, och får ofta höra att jag påminner om Rachel. Vi har samma ansiktsform, jag är kanske lite rundare i kinderna men vi har lika ögon och storlek på näsa. Jag är mörkbrun i håret, har långa ögonfransar och är lite ljusbrun i hyn året om. Dock är jag inte lika smal som henne. Jag har lite kvinnligare kurvor, ungefär som Tina. Hon är förmodligen den enda i Glee med kurvor som är normala... Så tänk dig Tinas kropp med Rachels huvud och där har du mig... Dock klär jag mig inte alls som Tina gör. Utan där är jag en blandning av Rachel, Quinn, Emma och Terri. Eller jag vet inte hur man ska säga det. Ganska svårt att gämföra sig med Amerikanska klädmodet då jag ser ut som en typisk svenska gör....

Hoppas du fått en bild om hur jag är och jag hoppas att du inte blir avskräckt utan kanske tvärt om... ;)

Little Gleeks

Kan du gissa vilka dessa småttingar är?

1. Inte visste hon att hon skulle spela hejande bitchig brud i en av den största serien när hon blev större??
2. Var då som nu inte rädd för att visa sig utan tröja...
3. Söt Sjönsjungande tjej med riktigt självförtroende!
4. En riktig gentleman som värnar om att flickvän och kompisar ska ha det bra, samtidigt som han ar fullt upp med Fotbollen!

Vet du vem de är? Kommentera!

Visste du att...?

Heather Morris var med och tävlade om en plats i So You Think You Can Dance men blev utröstad...? Se hur långt hon kommit nu då, bakgrundsdansare till Beyonce, roll i Glee och allt! Tror du att juryn ångrar sig lite nu?

Beautiful Girl

Anedningen till att Chord Overstreet (SamEvans) inte är med i de första avsnitten av säsong 3 är för att han lagt fokus på sin solokarriär. Efter årsskiftet släpper han eget album. Här är ett litet smakprov på singeln Beautiful Girl. Vad tycker du?



The Only Exeption

Anledningen till att det inte varit så mycket uppdatering den senaste veckan är för att jag firat jul i Stockholm med min släkt, men efter 6 timmars bilresa är jag nu hemma igen, med nya krafter och inlägg!

Jag startade morgonen med att se två avsnitt från min Glee Season 2 box som jag fick i julklapp och har en lycklig känsla i kroppen nu att starta dagen med! Eftersom att detta var sista låten på avsnittet får detta bli dagens låt!
.

Iphone 3Gs

Här är två snygga Iphone fodral till dig med Iphone 3, 3G eller 3Gs! Dessa finns att köpa i en Macy's store i USA!

God jul!

Jag måste ha varit extra snäll i år! Kommer att ha fullt upp med plugg och massa tv boxar! (+ massa annat!)
God jul till dig från mig! <3


Lea Michele Dresses

Något som jag älskar är galor och finare event... På grund av alla fina designerklänningar! Kan sitta och drömma mig bort efter en riktigt fin klänning att ha på mig på röda mattan någon dag i mitt liv. Högst upp skulle vara att bära en av Oscar De Larenta!
Här är mina favoriter på Lea Michele, och det är ganska många....! Så galet snygg är hon!
Tänk att ha denna klänningen på Nyårsafton! (Dock ser hennes skor ut att vara lite för stora...)

Bloopers


We are Golden

Tänkte dela med mig av min bakgrundsbild. Detta är då Dianna Agron (Quinn) & Lea Michele (Rachel) tycker den är fin och symboliserar powern en kvinna kan ha! Vad tycker du? Hiss eller Diss?


Emma (Jayma Mays)


Chord <3 Emma

Visste du att vår allas favorit Chord Overstreet (Sam) har ett förhållande med Emma Roberts? (brorsdotter till den legendariska Julia Roberts?)

Make up like Quinn Fabray

Hiss/Diss?

Fix You

Emma and Will, a perfect match. Finaly!

Glee 3D

Är du lite sen med önskelistan eller present till Gleek-kompisen...? Här är den perfekta julklappen för dig!
Dock släpps den inte förrens 15 februari... Kostar 149 :- på CDON.com
"Jag var en av de andra 300 pers som såg Glee 3D på SF i Malmö. Jag var taggad till 1000 och hade min glee t-shirt och Mckinley football jacket. Jag har aldrig varit med om en film som jag skrattat, skrikit och sjungit så mycket till. Jag och mina kompsiar satt mitt i smeten och drogs in i stämningen helt! Efter 90 minuter där inne var jag hes och helt uppe i varv. Detta var den bästa film jag sett, och att det var i 3D så man fick se alla supernära var inget minus...! Denna är något jag ska skicka hem!" - Jag

Frågestund

Du glömmer väl inte frågestunden...? Fråga vad du vill tills på tisdag! :p

Klä dig som...!

Här har jag hittat två klänningar till jul eller nyår till dig som vill inspireras lite av Emma eller Rachel. Jag tycker att de två klär sig i samma stil bara att Emmas är lite äldre och mognare. Därav delar de detta inlägget.
Vad tycker du? Påminner Emmas och Rachels stil om varandra? Vems stil gillar du bäst?
Bildkälla: HM.se

Pot o' Gold

Vad vi kan vänta oss på onsdag!

Asian F

För er som missade onsdagens "Asian F" avsnitt kan ni se det här!

För planeraren

99:- på CDON.com


Just like a Tattoo

Tycker inte så mycket om tatueringar egentligen, bara om de är snygga. Dessa är lite varning för eftersom färgen inte är så snygg... Men favoriten är nog noterna och "Imagine" It's so Lea Michele!
Vad tcker du om tatueringar och vilken är din favorit?

Du har frågorna, Jag har svaren!

Har märkt att många har haft frågor om Glee under tiden som jag inte varit aktiv. Bland annat om mina prylar jag har köpt, låtar, skådespelarna etc. Så jag tycker att vi kör en frågestund fran tills tisdag kväll! Fråga på allt mellan himmel och jord genom att kommentera inlägg på bloggen! Svar kommer på onsdag!




Iphone 4

'
Har du inte en Iphone 4/s? I helgen kommer det upp skal till er med en 3G/s!

So FAB!

The fabolus Dianna Agron Aka. Quinn Fabray

Välkommen tillbaka!

Såg att många tittat in på bloggen trots att den legat nere i snart ett år, eftersom att det har skett borde det väl betyda att det behövs fler Glee-bloggar i Sverige! Så jag gör ett försök över jul att komma igång igen. Ökar antalet bloggläsare så fortsätter jag (bryr mig egentligen inte så mcyket om besökare men då jag vill läga fokus på skolan tycker jag det är viktogat att det jag gör har betydelse!)
Så välkommen tillbaka!

Ps. Eftersom jag har valt att INTE titta på Glee enligt USAs schema utan när de sänds i Sverige kommer jag inte att avslöja något i förtid som de andra bloggarna gör. Så att allt inte blir för avslöjande... Bra va?!

RSS 2.0