Sista dagen på Glee året 2010

Idag är det som sagt sista dagen på år 2010. Glee har nu funnits sedan 2009, alltså går Glee in i sitt tredje år! Året börjar bra också! 19 Januari är Glee tillbaka i rutan igen!
Gott nytt Glee år!

Nyår!

Idag blir det inte mycket uppdatering, har fullt upp, nyårsafton idag ju! Vi ska till Göteborg så jag har fullt upp med att packa allt, fixa naglar och alla förberedelser innan! Tror även att ni kommer att ha fullt upp idag och inte mycket tid till internet!
Så jag önskar er ett Gott Nytt År!
Det gör även vårt skönsjungande Glee gänget!

Ny kategori!

Eftersom att jag känner att jag är duktig på det med håruppsättningar skapade jag en ny kategori där jag visar hur du kan sätta upp håret på Glee sätt samt sminka dig som en i Glee!
I helgen kommer jag med första inlägget och då visar jag hur du gör den klassiska Glee Cheerleading tofsen som syns på Quinn, Santana och Brittany!

Klä dig som...

Är du den lite mer färgglada tjejen...? Då skulle Mercedes stil passa dig! Här hittade jag en tröja som kändes Mercedes på riktigt! Eftersom att Mercedes är mörkhyad så passar hon och de andra jättebra i starka färger! Denna tröja har stark grön färg, samt en text/budskap. Perfekt för alla Mercedes hejare!
Du hittar den i din närmsta H&M butik!

Vaknade upp med Glee i huvudet...

Vaknade upp med Endless love, Will & Rachel i huvudet dag. Den är så vacker! Och så gullig när de framför den, Rachel får en liten crush på Will. Så gulligt avsnitt!


Say anything...!

"Wile you and Puck was babysitting, Puck and I were sexting. If you don´t trust me, check his phone. Because my sextings are to hot to erase!"
-Santana Lopez till Quinn



Bloglovin'

Ni glömmer väll inte att ni kan följa mig via bloglovin'? För att snabbare se när jag uppdaterar! Klicka bara på någon av de två ikonerna i menyn!

Training + Glee = Bra träning!

Nu ska jag ner och träna i vårat minigym. Eftersom vi har det framför TVn kan jag se på film/TV samtidigt! Jag hade tänkt se om alla avsnitt så idag blir det crosstrainer framför Glee. Toppensätt att träna på, Musik, drama, träning och allt i ett! Ett supertips!
+
= Bra träning!

Vill du se avsnitten igen...?

www.Cucirca.com --> Glee --> Klicka på det avsnittet du vill se!

Tada!

Hiss eller diss...?

Vad tycker du om dessa härliga Glee tjejers gala outfits?
Från vänster, Jenna Ushkowitzs (Tinas) outfit gillar jag inte riktigt, lite för mycket gardin. Naya Riveras (Santanas) hår tycker jag är lovely men klänningen skriker lite mycket vardagligt. Medans Dianna Agrons (Quinns) klänning är fabulous samt Lea Micheles (Rachel) Gillar att Lea gör lite pojk stil med shorts och ack vad fin blus! Den skulle jag ge allt för! Diannas skor skulle inte sitta fel heller!
Så...
Jenna Ushkowitz - Diss
Naya Rivera - Diss
Dianna Agron - Hiss
Lea Michele - Hiss
Håller du med mig eller vad tycker du...?

Glee app

...Ett tips för er som fick en iphone i julklapp. Missa inte Glee appen, kostar endast 7 kr och där kan du sjunga, chatta med glee fans ifrån hela världen, frågesporter och MYCKET annat!

Say anything...!

"Did you know that dolphins are just gay sharks...?"

"I think my cat has been reading my diary... , I know, it´s totally weird..."

-Brittany

Hahahahhahahah. Så bäst! Hon är så blåst och står för många utav skämten i Glee!

Klä dig som...

Idag bjussar jag på ett plagg som påminner om Finn eller Puck. Denna football jacket från H&M Herr påminner om de för de är fotbollspelare. En snygg enkel värmande jacka. Påminner om den röda till dam. Finns även i lila, men den kändes för mycket basketspelare... Så har du en kille och vill ge de en försenad julklapp och känner att du vill ge en sak som är Glee insp. i smyg så är denna skitbra! Cirka 300 kr på H&M!
(Photo from H&M.com)

Sminka dig som Rachel!

Finns många klipp men jag tycker denna är bäst! Så, iväg till spegeln och öva efter ni sett klippet så kan du inte bara klä dig som Rachel, utan även sminka dig som henne!

Visste du att...?

..."Kurt Hummel (Chris Colfer) är öppet bög i verkligheten. Men inte bara han är det, utan även coach Sue Sylvester (Jane Lynch) som är gift med sin fru Lara Embry!?"


Klä dig som...

Idag är "klä dig som..." inspirerad av Emma Pillsbury (Jayma Mays) Denna blus ifrån H&M och känns typisk Emma, lite tant varning men ändå lite glamorös. Stora detaljer som rosetter i detta fall stor krage i urringningen.
Lite töntvarning med hjärtan. Emmas stil är lite tantig men ändå nytänkande. Jag tycker Jayma passar så bra med dessa kläder, lite oskyldigt. Men jag skulle aldrig kunna sätta på mig ngt sådant. Denna blus finns dock med i svart, den skulle jag nog kunna ta på mig. Kan även vara lite Rachel!
Vad tycker du? Emma eller inte Emma?
Ps. Ser ni att jag kodat om lite i menyn, inte mycket, men lite... ;)

Border Line-Open your heart♥

Har nu varit ute på rean, hittade ingen Gleebok. Men mamma ska hjälpa mig att fixa hem den! Nyss plattade jag håret med min julklapp, jättefint!
Här är en av mina favorit Glee låtar från Vol 2! Deras magi, kemi, blickar, röster, budskap, texten ALLT är så underbart magiskt!
Vad vill ni läsa om idag? ;)

Fler och fler

...Ser att ni blir fler och fler läsare på bloggen! Vad kul! :)
Nu ska jag först ut på mellandagsrean men när jag kommer hem kan ni räkna med nya inlägg! Ska se om Glee boken kan köpas i butik ;)
Vi hörs!

...förbered er för säsong 2!

Snart kommer ju Glee säsong 2 till Sverige, 19 januari om jag inte minns fel! Står några inlägg ner! Så, för att ladda upp inför det och se vad som kommer att hända i de avsnitten har jag letat fram en liten Promo, som en trailer!

Tada!


MELLANDAGSREA - GLEE

CDON.com finns nu massa Glee saker på mellandagsrea!
Vad sägs som säsong 1 vol 1 för 99 kr istället för 349 kr?!
Eller säsong 1 vol 2 för 179 kr
Eller HELA säsong 1 för 249 kr istället för 499 kr?!
Perfekt att se igen avsnitt som du kanske missat nu innan Glee börjar den 19 igen!?
Perfekt pris nu i mellandagarna om du inte velat köpa de innan för att de varit för dyra, om du har pengar över eller fick pengar i julklapp och känner att du "inte fick den Glee boxen som du så lääänge velat ha!"

Idag ska jag bara njuta över alla fiinna julklappar jag fick igår, julmysa, TV, och i kväll julfest hos en vän och sedan fortet som kommer tillbaka på 4an och sedan Mr & Mrs Smith på svt1!

God jul!

Klappar

Canon high tech skrivare
Platt/locklång - Babyliss ipro 230 icurl
Klocka - Rosa med strass
Övningskörnings bok
The Carrie Diaries - bok
Känsla och förnuft - bok
Medlemskap i beridna högvakten
Franska bok med alla verb
Abercombie & Fitch Kofta
Abercombie & Fitch parfym
Pengar
Office till min Mac
M.m
Bästa julen hittils!
Vad fick ni?

GodJul!

Hejhej!
God jul alla härliga Gleeks! Hoppas er julafton varit bra. Min har varit super! Har fått mycket bra saker, dock inget Ps men ska nog fixa till mig det på ett eller annat sätt samt ingen Glee bok, men det kan vi ju enkelt klicka hem!. ;)
Nu sitter jag här ock kollar på mina nya saker. Så sjukt bra klapp år ;) Lista på det jag fick?
Är du nöjd med dina saker?
Snart går vi in i ett nytt Glee år med! Nya avsnitt till Sverige den 19!
Kram och Godjul!

Vad har ni önskat er i julklapp?

Som rubriken lyder, Vad har du som läsare önskat dig för Glee saker? En bok, skiva, Boxarna eller jackan kanske?
Vad har jag önskat mig i Glee väg då..?
Ja, eftersom jag har fått ganska mycket Glee saker i år, köpte båda boxarna, köpte Jackan, fick ett spel, en kasse och tre Gleekläder, tidningar med Glee och mycket mer har jag inte så mycket mer att önska mig.
Men en sak stod på min lista! Glee boken "Glee - The beginning" Hoppas verkligen att jag får den! Samt tidningarna som jag snackade om i tidigare inlägg!

Open your ♥

Jag är hemskt ledsen för att det inte kommer ngn ny design eller "Klä dig som..", det är för att jag har inget bra bildbehandlingsprogram på min Mac. Jag har önskat mig photoshop i julklapp och hoppas att jag kommer få det. DÅ kommer ni få jättemycket fina bilder och förmodligen en snyggare bloggdesign! :D

Lea Michele on ELLEN

Lea Michele on ELLEN.
(Ljudet är ganska lågt så höj lite extra...!)

Eftersom att det inte hänt så mycket nytt med Glee nu på länge har jag lite bloggtorka! Någon som vill bidra lite med vad ni vill läsa...?

För att få lite julstämning...


Glee i rutan igen!

Nu kan jag meddela att Glee säsong 2 kommer i rutan den 19 Januari på TV11, och var lugn, Tv4 har döpt om tv400 till Tv11 så har du TV400 idag kommer du GARANTERAT att ha tv11. Tror det även är en gratiskanal!
Så, den 19 Januari bänka dig framför TV11(tv400)!
Jag kommer göra det absolut!
Ha det bäst!

Helt glömt!

Jag har helt glömt bort att jag var på jakt efter de tidningarna! Ska in till stan på måndag eller tisdag och försöka hitta de! Hoppas de finns kvar alltså!!! Annars kanske ngn kan skicka till mig om ngn har den hemma? Föresten! Jag slutar på tisdag, så under jul ska jag se till att ni får bra uppdatering!
När slutar ni?
Vad vill ni läsa mer om under jullovet??
A Big Glee Hug!

Hur ser jag ut?!

Hm, tänkte fylla ut tomheten med en liten picture of me såhär 20 minuter innan jag ska gå till bussen, idag kände jag för att vara lite julig, för idag är det en vecka tills jag slutar! Så gör på helsvart med vita inslag så som knästrumpor och linne med röd rosett i håret, sweet! ♥

Julklappstips!

Här är lite saker som är smart till att börja 2011 med!
En A6 kalender, passar bra i skolväskan, hade jag inte haft alla de jag har nu hade jag skickat hem denna! 99 kr på CDON.com!
eller...
Denna fina vägg almanackan, ni vet en sådan stor? 149 kr på CDON.com,
Billigt, bra och smart för att ha skickats över Atlanten ifrån USA!

Sorry

Som jag nämnt tidigare har jag mycket nu dessa sista veckor, gymnasiet är tufft men roligt! Så, tyvärr kommer ni inte höra så mycket förens näst-nästa vecka då jag slutar, dock kommer det lite idag och i helgen!
Håll ut!

RSS 2.0