BARA JAG?!

...som blev helt rädd efter dagens avsnitt?! VAD KOMMER HÄNDA MED QUINN?! OCH VAD HÄNDE MED BRÖLLOPET?!?!?! Det finns ingen promo på Youtube så de kommer nog att ha ett uppehåll nu, SÅ TYPISKT! HUR SKA JAG KLARA MIG UTAN GLEE I NÅGRA VECKOR?! ?!
Survive QUinn!

Kommentera om du....

...precis som jag dagdrömmer i skolan om att läraren ska komma insjungande på en låt, orkester kommer in och hela klassen sjunger med och dansar! Din klass blir en liten Glee Club!

Har skapat en ny kategori som jag tror ni kommer att Gilla! ;)
"Precis som på Facebook fast här kommenterar du, jag skriver ett påstående och om du håller med så kommenterar du inlägget, antalet som har kommenterat är antalet som "Gillar"!

Pic: weheartit

Sterio Heart

.
Denna underbara dagen med solsken och värme kan bara beskrivas och liknas vid med denna låten som jag gått och nynnat och lyssnat på hela dagen samtidigt som jag passat på att vara i solen så mycket som det gått!
Vilken Glee låt lyssnar du helst på dagar som denna?

I will always Love you ♥

Ger mig gåshud! ♥

Behind Heart


Rachels Heart dress

Efter att idag sett onsdagens avsnitt, förälskat mig ännu mer i Finnchel och i denna klänningen! Jag har hittat köpstället och den är ganska dyr. Räkna med fyra siffrigt belopp, men ack så snygg. Överväger nästan att spara ihop lite pengar och köpa denna!
Photo: www.fashionofglee.com
Se bara så snyggt hon matchar den. Såååå söööt! Och fallet är så livfullt!
.
Här hittar du köpstället --->

Glee lakan

Fick en förfrågan om vart man kunde köpa ett lakan som jag har lagt upp innan. Jag hittade inte köpstället på det, men hittade ett annan med finare (enligt mig) tryck!
Här är köpstället

Glee i samarbete med Forever 21!

Glee gör ett samarbete med Forever 21!
Photo: betrendme.com

Jag har gått och blivit med Rachel Berry Klänning!

Var inne på Forever 21 igår i Bryssel. Forever 21 är en klädeskedja som har många kläder med i Glee. Jag är väldigt förtjust i Without you videon och älskar spetsklänningen Rachel har på sig i början av låten på The Breadstix.
Vad tror ni inte jag gjorde om jag inte sprang på just den klänningen! Sista klänningen på en udda plats. Helt fel storlek än vad jag brukar ha men det var värt att testa! Den satt som en smäck och var supersöt! 28euro ca 280kr så kände att jag bara inte kunde hänga tillbaka den och ack så glad jag blev! Helt lyrisk. Denna ska användas flitigt!
image description
Här ser ni lite hur jag ser ut också. (Det är inte tänkt attjag ska ha jeans till, orkade bara inte ta av mig byxorna och tänk er ballerina skor!)

Lycklig!

Hur lycklig blir man inte när man kommer in på hotellrummet i ett främmande land och Glee, Michaelavsnittet går på tvn. Redo att gå ut med tonerna till Smooth Criminal i huvudet!


Åker inatt

Bloggen kommer ligga på is under en vecka. Vi har sportlov nu och jag ska iväg, om hotellen har Free Wifi kan ni räkna med lite inlägg, annars får ni kolla igenom de gamla eller räkna ner till en vecka då jag är tillbaka igen!
Många Glee kramar, <3


Chord Overstreet 23 år!

Idag blir Chord Overstreet (Sam) 23 år! Grattis!!!


Heather Morris

.
Namn: Heather Elizabeth Morris
Roll i Glee: Den korkade cheerleadern, Brittany.
Född: 1 Februari 1987 (25år), Thousand Oaks, Kalifornien

Redan när hon var ett år blev hon först introducerad för dansen och hon har dansat sedan dess. Idag är hon en av de bästa dansarna i Glee.
Heather sökte till "So you think you can dance..." 2006 säsong 2 men klarade inte av slutaudition, något som jag tror att juryn ångrar idag...! Detta var dock hennes personliga genombrott då hon flyttade till Los Angeles för att satsa på dansen och blev då upptäckt av Beyonce 2007 och blev hennes bakgrundsdansare, och följde henne genom många tourneer och framträdanden.
.
Från tidigare filmroller känner hon Zach Woodlee som är en av Glees producenter. Heather skulle egentligen bara lära Kurt och Tina stegen inför "Single Ladies" momentet men eftersom att det var en öppning till rollen som cheerleader fick hon ett erbjudande, och sa tacksamt ja!
Spola fram någon minut!
Bästa vänner på jobbet, och privat!

You can't always get what you want!

Är dränkt i skolarbete nu veckan innan lovet! Kommer förhoppningsvis tillbaka på torsdag och stannar bara några dagar så jag har lov nästa vecka och ska ut och resa. Förbereder dock tidsinställda inlägg så att det inte kommer vara helt dött på bloggen! Happy Valentines dag på er fina läsare! <3


Goodlooking Lea

Herregud hur kan man vara så snygg?! Ge mig ditt utseende tack!! ;) PERFEKTION! <3
Mina bakgrunder sedan några veckor tillbaka!


We Are Young

Älskar låten, älskar att grupperna går samman i en låt och ÄLSKAR hur Rachel ser ut i denna och såklart videon!
Remember, We are Young!

Visste du att...?

Musikproducenten är från Sverige och heter Adam Anders! Jag ska presentera honom närmre inom kort! tid. 

Whitney Houston R.I.P

Inatt kom ett tragiskt besked. Whitney Houston 48 år hittades död 15.54 på hotellrummet i Beverly Hills där hon skulle varit med på ett event för hennes mentor. Än så länge vet man inte dödsorsaken men man tror inte att det skett ett brott. Förmodligen har det något med hennes missbruk under senaste tiden att göra. 
Nu bara en dag innan Grammys i USA och man ändrar upplägget som en hyllning istället.
Något som jag tycker är läskigt är att Glees avsnitt som sänds i USA på tisdag. Som ska vara ett Valentines avsnitt ska Glees motsvarighet till Whitney, nämligen Amber Riley(Mercedes Jones) sjunga "I Will always love you". Detta kom "lägligt" då deta nu är en hyllning till Whitney.
.
Det snackas på Twitter om att Amber ska sjunga en hyllning till henne på Grammys. Hon är ju bäst lämpad, tycker jag med.
Amber har tidigare sjungit Whitney
En ikon har gått i graven, vi vill minnas henne vid hennes bästa dagar. Inte som hon var under missbruken.
R.I.P

We ♥ It


Kiss And Tell

Bilden är lite otydlig men jag gjorde ett "Kiss and tell" quiz på FOX.com hemsidan. Som ni ser på bilden (lite otydligt) men jag fick "You answered 15 of 15 correct" ALLTSÅ FICK JAG ALLA RÄTT!

Klicka på länken och se hur många rätt du får! Kommentera sedan med ditt resultat!

Behind Michael


The Spanish Teacher


I onsdagens avsnitt kommer Ricky Martin att vara gäst skådespelare. Looking pretty good!

Dagens Gleek kommentar

Behöver jag säga så mycket mer? En riktig Gleek som jag och en hejjare på Finchel. Jag menar såklart... Emelie!

Håller med Suzie till 100 procent. Om jag har haft en jobbig dag sätter jag på Glee. Idag hade jag en tuff konflikt i skolan. Kom hem och satte på Smooth Criminal och kände mig redo att ut och möta dagen igen. Jag behövde få ut min illska och andas lite Glee. Bästa medicinen mot allt!

Dogge är en som aktivt kommenterar mina inlägg och är värd att bli en dagens kommentator! Kan själv relatera trots att jag går 2:an i Gymnasiet!

Håller med Suzie, igen till 100%. Rachels klänning är finast och hennes kläder är fina! ;)

Det blir en ny dagens Gleek kommentar imorgon, Se till att du blir det!

Dagens kommentar!

Eftersom jag missad dagens kommentar två(!) dagar i rad så bjuder jag upp med att jag presenterar hela FYRA(!) kommentarer i eftermiddag!!!!
Alltså de fyra kommentarer fram tills eftermiddag som jag tycker får en plats i Glee ljuset kommer jag att visa i ett inlägg och länka!! ;)

Vi ses i eftermiddag!

Gårdagens Michael avsnitt

Diana (Quinn) är så OTROLIGT snygg! ;)
Bara jag som blev helt "WTF" när han reste sig?!

Nu kommer mina favoriter, de som kommer spelas lite extra mycket hemma hos mig!
Bara jag som satt och väntade på en Kyss? Vilken kemi dom har!
ÄNTLIGEN är de förlovade!!
Behöver jag förklara hur söta de är tillsammans?!?!

Vilken/Vilka var dina favoriter?

Smygtitt på Michael


Förhandstitt på vad som kommer att hända om några timmar! Michael Jackson avsnittet!!!
Vad är dina förväntningar? Vilken låt vill du se de framföra? Tror du Rachel accepterar Finns frieri?

Glöm inte att...

...säsong 1 går på repris vardagar 16.55 på TV4! Tittar faktiskt på det nu ;)


Glee imorgon!


We found Love


Så otroligt snygga de var vid senaste avsnittet Yes/No. Någon som håller med?

Dagens kommentar!

Tyckte att Emelie beskrev sin känsla för Glee så bra och jag kände igen mig så mycket att jag nästan blir tårögd. Helt sjukt vad en serie kan göra för en. Hyr hade jag betett mig och varit som person utan Glee?
Startar därför en ny kategori som heter "dagens gleek kommentar" där dagens bästa får en länkning!


Tävling

Jobbar fortfarande på att några till vill vara med i en tävling innan jag börjar söka sponsorer! Än så länge är det fyra stycken som anmält intresse! Tipsa era vänner! Ju snabbare och flera som vill desto bättre vinster!

Darren Criss - Blaine Anderson

Denna vecka ska jag introducera er för en av karaktärerna som fått stor uppmärksamhet efter första medverkande avsnittet!

Här har vi Darren Criss som spelar Blaine Anderson. Till en början studerar han på Dalton Academy där han är motsvarigheten till Rachel i skolans Glee club som kallar sig "The Wablers" Blaine är en sjönsjungande öppet Gay kille. Senare i serien blir han tillsammans med Kurt!
Men vem är han i verkligheten?

Namn: Darren Criss, 25 år (fyllde år igår, 5 Februari!)
Föddes i San Francisco, USA
Tidigare har man kunnat se honom som Harry Potter i musikalen "A very Potter musical" och på senare tid i Katy Perrys musikvideo "Last Friday Night"
Länk till hans hemsida --->
Länk till hans Twitter --->

Darren Kriss

Idag fyller Darren Kriss 25 år!!! Grattis!!!


Yes/No

Bästa avsnittet i säsong 3!!! Onsdagens avsnitt! Yes/No

Mina Youtube kommentarer!

We found Love - Glee



Without You - Glee

Toppkommentar på Youtube!

MIN kommentar som jag postat på detta klipp på Youtube ligger som toppkommentar, alltså den kommentar som fått flest "Likes"!!! Alltså, denna kommentar (MIN kommentar) kommer högst upp bland kommentarer hos ALLA världsdelar som klickar på detta klippet! Mina andra kommentarer ligger ganska bra till de med! Nytt inlägg med de senare!
.
Gilla min kommentar du med och följ mig på Youtube, Som ni ser heter jag FotoFokus!
Glee Hugs and Kisses!


I'm sorry

Veckorna jag inte bloggat under har varit jobbiga privat, därav har jag inte haft gnistan för att uppdatera. Jag hoppas att ni visar medtanke. Men nu hoppas jag på att vara tillbaka igen! Bjuder på denna video för att visa att UTAN ER orkar jag inte uppdatera bloggen OCH leva upp till förhoppningar, NI ÄR BÄST TACK!

Min absoluta favoritlåt i Glee's historia! Bästa låten Rachel sjunger i Glee!
Bästa Finchel kyssen dessutom!
(Lägg märke till att min kommentar är toppkommentaren på Youtube Waop på det lixsom!)

RSS 2.0